З Харкова до Росії стоять сотні фур (ФОТО)

У Харківській області на кордоні з Росією утворилася черга із сотень фур

Сотні фур намагаються потрапити через пункт пропуску "Гоптівка" до Росії. Про це розповіли у Державній прикордонній службі України.

В'їхати до Росії 3 листопада намагалося близько 200 водіїв. Прикордонники зазначили, що у російських пунктах пропуску "Нехотіївка" (знаходиться навпроти "Гоптівки") та "Троєбортне" довго оформлюють вантажні транспортні засоби з України. Зазвичай російські прикордонники оформляють по 150 та більше вантажівок, але останніми днями за добу проїжджають до сотні.

Інші новини:

У Харкові 26 березня 2022 року планують відкрити новий храм святого Юрія Переможця. Будівлю встановлять на території частини Нацгвардії біля Лісопарку біля кордону з РФ. При цьому вже 1 жовтня на храмі встановили хрест розміром 2,3 на 1,4 м, який зробили скульптори Сергій Шауліс та Євген Полунін. Хрест відлили з алюмінію, до якого додали частини ворожих мін і снарядів.

У Харківській області 2 липня через новий штам COVID-19 "Дельта" запровадили нові правила перетину кордону. Жорсткий контроль стосуватиметься людей, які прищеплюють в Україну з Індії, Великобританії, Ірландії, Росії чи Португалії. Тепер приїжджим із зазначених країн проходитимуть COVID-тестування безпосередньо в пункті перетину державного кордону.

Підліток втік з Росії в Україну в пошуках кращого життя. Зазначається, що прикордонникам допомогли місцеві мешканці. Люди розповіли про підлітка інспектору прикордонної служби, котрий передав інформацію колегам. На місце одразу ж виїхало вбрання, яке оперативно знайшло підлітка і затримало його.



Нескакал

5 листопада 2021, 09:29

Шизофреник?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися