Харківські інспектори увірвалися до відомого виробника сиру

У Харкові перевірили сир відомої марки

У Харкові представники Держпродспоживслужби перевірили якість сиру Богодухівського молокозаводу торгової марки "Український". Про це розповіли у її пресслужбі.

Зазначається, що експерти перевіряли сир 9% жирності у пачках по 400 грамів. Продукт перевіряли на вміст дріжджів, і все виявилося в рамках норми.

Контекст:

В Харкові з прилавків вилучають небезпечні м'ясні напівфабрикати. За інформацією відомства, в заморожених маринованих стріпси виявили сальмонелу. Зазначається, що виробником небезпечного продукту є польське підприємство Polskamp SA.

На Харківщині з продажу вилучають небезпечний продукт. Як розповіли в Головному управлінні Держпродпотребслужби, в коріандрі, який експортується з Болгарії (експортер - Bulgarcoop-Import-Export LTD), знайшли сальмонелу. Повідомлення про небезпечний продукт надійшло 12 лютого. Фахівці управління вживають заходів, щоб коріандр, заражений сальмонелою, не потрапив на прилавки в торгових мережах.

Раніше стало відомо про небезпечні плоди, які завезли в Харківську область. Харків'яни висловлюють побоювання, що кавуни, які зараз продають у місті, можуть бути "наповнені нітратами". І ціна на плоди не радує жителів Харкова. Мешканка міста на ім'я Вікторія вирішила перевірити рівень нітратів у придбаному кавуні. Виявилося 930 мг/кг за норми у 60 мг/кг. З динями подібна ситуація: 860 мг/кг нітратів за норми в 90 мг/кг.

У супермаркетах Харкова виявили небезпечні пончики французького виробництва. За даними Головного управління Держпродспоживслужби в області, в одній з харчових добавок (камедь ріжкового дерева) у складі солодощів перевищені показники з оксиду етилену. Про це повідомляє "Город Х". Виробник партії - Vandemoortele, France, одержувач в Україні - ТОВ "Сільпо - ФУД". Крім того, операторів ринку просять звертатися у відомство в разі надходження такого товару.



Джерело: http://kh-consumer.gov.ua/

Котлетки с пюрешкой!

6 листопада 2021, 12:52

Все мы немножко производители творога)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися