У Харкові хочуть запустити новий автобус на Залютине

Харків'яни просять новий автобус

Жителі Харкова просять місцеву владу запустити новий автобус від станції метро "Держпром" до Залютина. Відповідна петиція з'явилась на сайті міськради.

"Прохання запустити великий автобус за нинішнім маршрутом автобуса №270 (ст.м. "Держпром" – Залютино)", - йдеться у петиції.

Люди зазначають, що вранці та ввечері майже неможливо влізти до автобуса, оскільки люди то їдуть на роботу, то їдуть із роботи. Щоб міська влада розглянула петицію, вона має набрати 5 тисяч підписів за 90 днів.

Інші петиції:

У Харкові порушили проблему перенасиченості міста автомобілями. Люди зазначили, що у спальних районах Харкова все забито автомобілями. Транспорт люди паркують у дворах та на вулицях, тим самим перешкоджають під'їзду до будинків спецмашин: медиків, поліції, рятувальників. Олександр запропонував побудувати багаторівневі паркування у спальних районах

Харків'яни просять запустити тролейбусний маршрут, який пролягав би від Салтівки до центру міста. Прошу розглянути та прийняти наступний маршрут тролейбуса: станція метро "Наукова" - Ботсад - 23 Серпня - вул. Дерев'янка – Білгородське шосе – вул. Чкалова – вул. Чебишева – вул. Героїв Праці - розворотне коло тролейбуса №34 (вул. Ак.Барабашова)", - наголошується в петиції.

Харків'яни звернулися до Ігоря Терехова з проханням заборонити проїзд машин від ХНАТОБ до дельфінарію. "У парку Шевченка алеї в районі дельфінарію є проїжджою частиною. Дуже багато автомобілів з відвідувачами їздять від ХАТОБу до дельфінарію наскрізь через парк просто серед людей. Пропоную заборонити проїзд автомобілів парком Шевченка, крім службових авто", — повідомив автор звернення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися