У харківського "гонщика" забрали іномарку

Харківські правоохоронці розпочали полювання за гонщиками

У Харкові 5 листопада поліціянти вилучили зелений автомобіль Audi RS-7 за їзду містом зі швидкістю 155 км/год і несплачені штрафи. Про це розповів депутат Харківської міськради, адвокат Ігор Черняк на своїй сторінці у Facebook.

"Проїжджав днем якраз повз. Згадав як ця аудюха обігнала мене пару-трійку днів тому на Весніна зі швидкістю світла! І на душі відразу якось легше стало! Може, у кого мізки повернуться на місце! Правда, це не точно! В будь-якому, респект нашим "органам" за те, що вони нарешті згадали про свої обов'язки та повноваження!" — написав депутат.

Сам водій ауді розповів, що автомобіль належить його бабусі 1955 року народження, а він його просто іноді бере покататися. За словами хлопця, він випадково перевищив швидкість, оскільки спідометр неправильно її показує.

ДТП у Харкові: 

⬤ Увечері, 26 жовтня, суспільство вразила звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна в Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

 Поблизу селища Слобожанське на 54 км автодороги "Харків-Зміїв-Балаклея" перекинулася фура. Поліціянти розповіли, що 56-річний водій автомобіля Renault не впорався з керуванням і перекинувся разом з ним у кювет. Правоохоронці поділилися фотографіями знищеної фури.

 Під Харковом у Валківському районі дівчина за кермом BMW на величезній швидкості влетіла до евакуатора. Від удару автомобіль вилетів з дороги до лісу та вдарився у дерево. Відео вже після ДТП опублікував Стас Жадан на своїй сторінці в Instagram.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися