Під Харковом собака вигулювала верблюда (ФОТО)

На Харківщині верблюд вийшов на прогулянку

У Харківській області 7 листопада жителі натрапили на верблюда, що гуляв собі по вулиці. Відповідні фотографії очевидці опублікували у соцмережах.

Люди зазначають, що тварину бачили у Харківському районі, як їхати у бік Липців. Що він там робив, ніхто не знає, а лише припускають.

Інші новини:

У Харківському зоопарку навіть після відкриття продовжуються роботи з обладнання вольєрів та підготовки їх до комфортного життя тварин. Незабаром серед нових мешканців зоопарку будуть білі ведмеді, слони, бегемот, амурський леопард, тапіри, жирафи, орангутанги, шимпанзе, різноманітні птахи. Усі тварини, яких отримає Харківський зоопарк, — члени програм розведення рідкісних та вимиручих тварин, також більшість із них входить до племінних книг.

У зоопарку Харкова сталася важлива подія — його жителями стали три пінгвіни Гумбольдта. Цим поділилася заступник директора з питань розвитку та міжнародного співробітництва Харківського зоопарку Каріна Детюк. За її словами, пінгвіни – дуже довгоочікувані жителі. Над тим, щоб тварини прибули з Європи за програмою Європейської асоціації зоопарків та акваріумів до Харкова, у зоопарку працювали понад шість місяців.

У Харківському зоопарку, а саме у новому вольєрі на локації "Стежка тигра", оселився амурський тигр Єлисей. Про це розповіли у пресслужбі зоопарку. Зазначається, що тигр оселився у найбільшому в Україні вольєрі для амурських тигрів площею близько 5000 кв. Для нового мешканця встановили кормовий стовп, а також різні платформи для лазіння та басейн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися