Харків'янам розповіли, що робити з непотрібними картками E-ticket

E-ticket можна здати у вестибюлях на станціях метрополітену, а також водіям громадського транспорту

До власників "Карти харків'янина" звернулися із проханням не викидати непотрібні електронні квитки E-ticket, а здавати їх на перероблення. Про це повідомили у пресслужбі міської ради на Facebook.

За словами директора КП "Харківпас" Юрія Чекарєва, E-ticket можна здати у вестибюлях на станціях метрополітену, а також водіям громадського транспорту – тролейбусів та трамваєм.

Він також додав, що громадяни, які мають право на пільговий проїзд, матимуть можливість скористатися ним за допомогою Карти харків'янина, проте після того, як її буде активовано - E-ticket заблокують.

"Коли харків'янин, який має право на пільгу, отримує картку, то працювати як проїзний квиток вона почне з початку наступного місяця. Це зроблено для того, щоб людина встигла витратити гроші, які вона мала на E-ticket, або, у разі, якщо це не вдалося перенести їх на Карту харків'янина", - додав Чекарєв.

Нагадаємо, що в рамках проєкту "Карта харків'янина" відкрито гарячу лінію, по якій усі охочі можуть дізнатися, на якому етапі знаходиться пластиковий документ. Питання про терміни готовності картки є найактуальнішим серед мешканців міста. Процедура дуже проста. Спочатку оператору необхідно зафіксувати вашу заявку, після чого створюється запит до системи. Потім харків'янину надається відповідь щодо статусу картки шляхом зворотного дзвінка.

Раніше "Коментарі" також писали, що у міській раді Харкові попереджають про шахраїв. Зловмисники діють під брендом "Карти харків'янина", представляючись робочою групою проєкту, та пропонують мешканцям міста отримати картку у прискорений термін.



Alex

11 листопада 2021, 17:47

В некоторых страна при возврате карты отдают деньги заплаченные за неё. Когда-то в Грузии так делал. А тут отдайте бесплатно. В карте есть чип, который можно перепрограммировать. Они их бесплатно заберут а потом прешьют под карту Харьков ангина. И по второму разу продадут.

Посетитель

11 листопада 2021, 15:24

Когда ввели карточки E Tiket, то все дружно купили их за 36 гривен, дабы не стоять как дебилы в очередь утром в метро. Но это все равно не помогло! Теперь - анекдот , Если Вам они не нужны, то отдайте Бесплатно ,,черте кому,,? С какой стати? Верните всех пассажирам по 36 гривен. В Евроюзе и Прибалтике людям , всем кто желает выдают их бесплатно!

Татьяна

10 листопада 2021, 21:53

Скольо денег стоило бюджету создание E-ticket? Т.е. деньги из бюджета в карманах, можно запускать очередную монетизацию карточка харьковчанина? Человек живет в этом городе 20-25 лет, но он не родился здесь. Значит он не харьковчанин? На работу- как на праздник: Люботин, Мерефа, Казачья Лопань и далее по всей Харьковской обл. Работайте в Харькове, но вы не харьковчане и за ПРОЕЗД платите из мизерной зарплаты. ИДИОТИЗМ высшей степени!

Сергей

10 листопада 2021, 10:32

Какие хитрые, сначала заплатите 36 гривен за е-тикет, потом отдать им его бесплатно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися