"Картку харків'янина" зможуть отримати не лише жителі міста: у мерії назвали умову

Охочим отримати картку потрібно звернутися до роботодавців

Стати власником "Карти харків'янина" зможуть усі охочі, які офіційно працевлаштовані у місті Харкові. Такою інформацією розповіла директор Департаменту цифрової трансформації Галина Литвинець, повідомляє пресслужба мерії.

"Було багато звернень із проханням поширити цей проєкт не лише на осіб, місце проживання яких зареєстровано у Харкові, а й на всіх офіційно працевлаштованих у місті. Тому виконавчий комітет міської ради схвалив цю пропозицію. Також це стосується і студентів, які навчаються у вишах Харкова, але зареєстровані в інших містах", – наголосила чиновниця.

Куратор проєкту Павло Столбовий додав, що охочим отримати картку потрібно звернутися до роботодавців, а тим, своєю чергою, до КУ "Офіс реформ Харкова".

Крім того, Столбовий нагадав, що власники "Карти харків'янина" можуть безплатно відвідати зоопарк, безконтактно сплачувати за проїзд у транспорті, а також отримати знижки в мережі партнерів проєкту, яких налічується близько 150.

Нагадаємо, що до власників "Карти харків'янина" звернулися із проханням не викидати непотрібні електронні квитки E-ticket, а здавати їх на перероблення. Громадяни, які мають право на пільговий проїзд, матимуть можливість скористатися ним за допомогою "Карти харків'янина", проте після того, як її буде активовано, - E-ticket заблокують.

Раніше "Коментарі" також писали, що у міській раді Харкові попереджають про шахраїв. Зловмисники діють під брендом "Карти харків'янина", представляючись робочою групою проєкту, та пропонують мешканцям міста отримати картку у прискорений термін.



Антонина

22 грудня 2021, 00:55

Я пенсионерка, живём вдвоем с мужем, он тоже пенсионер, но свою Карту харьковчанина я нашла в почтовом ящике ещё в октябре, а муж до сих пор не получил.... Вот почему два пенсионера в одной квартире, а карту получил один...

изя

10 листопада 2021, 21:29

так Харьковчане не получили ещё

Людмила

10 листопада 2021, 19:12

Карту харьковчанина оформляла на работе в сентябре 2021 года. Место работы - КЗ "ДУУ №267". половина сотрудников получили карту месяц назад. E-ticket заблокирован. Когда будет карта?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися