У Харкові автобуси змінять свій маршрут

У Харкові навколо стадіону "Металіст" заборонять рух авто

У Харкові 13 листопада з 16:00 до 20:00 проходитиме футбольний між ФК "Металіст" (Харків) та ФК "Прикарпаття". Про це розповіли у Департаменті інфраструктури Харківської міськради, передає Диспетчерська служба 1562 року.

Рух транспорту заборонять у пров. Власівському на вул. Храмова, вул. Плеханівській на ділянці від вул. Молочна до вул. Державінській. 

Міський автобус №260 курсуватиме таким чином: залізнична станція "Основа" – вул. Валдайська – вул. Деповська – вул. Південнопроектна – пр. Гагаріна – пр. Героїв Сталінграда – вул. Морозова – вул. Плеханівська – пров. Тарасівський – вул. Тарасівська – пров. Старомосковський – вул. Броненосця "Потьомкін" – майдан Захисників України – пр. Московський - вул. Польова – вул. Плеханівська – вул. Морозова – пр. Героїв Сталінграда – пр. Гагаріна – вул. Південнопроектна – вул. Деповська – вул. Валдайська – залізнична станція "Основа".

ДТП у Харкові:

Увечері, 26 жовтня, суспільство вразило звістку про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна в Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

У Харкові водій автомобіля Toyota на пішохідному переході збив двох 13-річних дітей, які йшли зеленим сигналом світлофора. Дівчинку від удару відкинуло, а хлопчик потрапив під колеса (якщо точніше — під передній бампер).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися