У Харкові автомобіль пробив огорожу та майже вилетів у річку (ФОТО)

Харків'янин не впорався з керуванням і майже вилетів у річку

У Харкові на Ярославській вулиці водій за кермом легковика влетів у бетонну огорожу біля скверу "Стрілка". Відповідне фото очевидці опублікували у соцмережах.

Зазначається, що автомобіль мало не полетів у річку Лопань. На щастя, водій встиг вчасно зупинитись.

bzhE3en7-lsBNzAE4zS9dRsl7.jpg

Контекст:

У Харкові 11 листопада на пр. Науки водій на пішохідному переході збив двох 13-річних дітей, які йшли на зелений сигнал світлофора. Спікер обласної прокуратури Дмитро Чубенко розповів, хто був за кермом. За словами Дмитра, чоловікові 34 роки, і він ніде офіційно не працює. При цьому автомобіль належить взагалі не йому, а нікому юридичній особі. У соцмережах почала поширюватися інформація, що водій є сином чиновника, але це виявилося неправдою.

На щастя, діти вижили — відбулися звичайними подряпинами та легким струсом мозку.

"Особа, яка сьогодні збила двох дітей на пішохідному переході в Харкові, затримана поліцією і зараз проходить тест на наркотики", - розповів голова Міністерства внутрішніх справ Денис Монастирський і додав, що чоловік міг бути під наркотиками.

Увечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися