У Харкові працівникам суду не виплачували гроші: Почалися масові звільнення

З харківського суду масово звільняються працівники

Працівники Харківського окружного адміністративного суду почали масово звільнятися. Людям не виплачували зарплати. Відповідними проблемами поділилися на сайті самої установи.

Зазначається, що через нестачу співробітників суд затримує рішення. Представники закладу вибачилися та попросили всіх учасників судових процесів з розумінням поставитися до ситуації. Наразі адміністрація намагається розв'язати проблему.

Нагадаємо, Харківський окружний суд знаходиться на площі Свободи, 6. Наразі керівником суду є Ольга Панченко, а керівником апарату суду – Валентин Лисенко.

Статистика Харківської області:

У Харківській області середньомісячні доходи однієї родини у 2020 році становили 11 110 гривень. При цьому у середньому сім'ї витрачають за місяць 9069 гривень.

У Харківській області за 2020 рік у сімей на їжу в середньому йшло 40,0% від зарплати, а це 3434 грн. При цьому енергетична цінність середньодобового раціону середньостатистичного мешканця області становила 2518 ккал.

У Харківській області у 2020 році підключеними до домашнього інтернету було 81,8% домогосподарств області. У містах цифра сягає 85%, а сільській місцевості лише 67,9%. Варто зазначити, що в Україні на кінець 2020 року був найдешевший широкосмуговий інтернет у світі. У середньому пакет коштував 6,41 дол. на місяць.

На Харківщині харчі, а також безалкогольні напої підскочили в ціні на 1,1%. Найбільше зросла вартість курячих яєць – на 8,2%. Крім того, на 3,6 – 0,4% - підскочила ціна і на кисломолочні продукти, м'ясо, молоко, сир, хліб, овочі, олію та інші. Ціни на спиртні напої та тютюнові вироби за місяць зросли на 1%. Своєю чергою, вартість фруктів, макаронних виробів, олії, рису та цукру знизилася на 0,2-1,6%.



Независимый

18 листопада 2021, 10:15

Надо понимать, Д.Петрова наняла ЗЕ - власть стать её "адвокатом" , предлагая работникам судов стать "на паперти" и просить "богатых" жителей Харьковской области себе на пропитание? Учитывая, что подобная ситуация УМЫШЛЕННО создана по всей Украине, предлагается : вариант 1 - Лишить Украину судовой структуры; вариант 2- увеличить финансирование и количественный состав судов; вариант 3- уговорить Ляшка одолжить ВИЛЫ и освободиться от такой власти!

Валерій Караванський

18 листопада 2021, 10:09

Суддям підняли зарплатню, а фонд оплати праці зменшили.................

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися