У Харківській області до кінця року завершать 7 об'єктів за програмою Зеленського

До кінця 2021 року на Харківщині завершать кілька проєктів

На Харківщині до кінця 2021 року планують завершити 7 об'єктів за програмою "Велике будівництво". Про це розповів директор Департаменту капітального будівництва ХОДА Сергій Жуков.

При цьому 2 об'єкти вже працюють: дитячий садок у Змієві та оглядовий майданчик Держпрому. Залишилося встигнути доробити ще 5 закладів: палац культури у місті Лозова, Близнюківську ЦРЛ, Ізюмську школу №2, басейн "Вимпел" у Балаклії та Чугуївський ФОК.

Інші новини:

У Харкові швейцарський виробник рейкового транспорту Stadler збудує два заводи на 4 тисячі робочих місць. "Електроважмаш" стане одним із суміжних підприємств компанії Stadler. У компанії хочуть закупити 30 приміських електропоїздів для Києва. Також ще 30 поїздів розділять між Харковом та Дніпром.

В Україні в рамках ринку землі на 6 вересня вже уклали угоди на 27810 га. При цьому Харківська область серед всіх регіонів посідає друге місце. З 1 липня і до 5 вересня в Харківській області уклали угод вже на 3320,7 га землі, а це 873 угоди. Взагалі в країні вже уклали 12 784 угоди.

До 2024 року купувати сільськогосподарську землю можуть тільки українці з обмеженням в 100 гектарів. При цьому закон досі забороняє купувати землю іноземцям. Питання про продаж землі громадянам інших країн буде вирішуватися тільки на загальнонаціональному референдумі.

У Харківській області середня зарплата за липень 2021 склала 12 374 гривні, що вище у порівнянні з липнем 2020 року на 21,6%. При цьому середня зарплата в Харківській області менша на 13,7% у порівнянні із середнім показником в Україні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися