У "Заводу імені Малишева" з'явився новий керівник

Хто очолив "Завод імені Малишева"

У Харкові новим гендиректором "Заводу імені Малишева" став Олег Вінник. Про це розповів в.о. голови Харківської ОДА Олександр Скакун на своїй сторінці у Facebook.

Чиновник зазначив, що Винник є досвідченим промисловцем, який не має досвіду роботи в "оборонці". Наголошується, що зараз головне завдання заводу — виконати контракти, які він узяв на себе раніше. Насамперед йдеться про пакистанський контракт.

"Дуже важливо зберегти та посилити кадровий потенціал. Тому, користуючись нагодою, у ході зустрічі звернувся до керівництва "Укороборонпрому" про необхідність підвищення зарплат. Зараз вона близька до середньої у галузі. Але я переконаний, що має бути вище. Адже це підприємство стратегічне, і робота над ним потребує високого рівня кваліфікації", - сказав Скакун.

Нагадаємо, Контракт між ДК "Укрспецекспорт" та Ісламською Республікою Пакистан підписали ще у лютому 2021 року на Міжнародній виставці озброєнь IDEX-2021 на загальну суму 85,6 млн доларів.

ДОВІДКА. "Завод імені Малишева" - державне підприємство, що спеціалізується на випуску та модернізації важкої та легкої бронетехніки.

Раніше "Коментарі" писали, що у Харківській області оновлений танк Т-64БМ2 "Булат" пройшов своє перше випробування та зробив серію пострілів на полігоні області. Зазначається, що модернізований танк оснастили новим двигуном 6ТД, оскільки попередній працював уже на межі своїх можливостей. Це значно прискорило машину та поліпшило маневровість. Однак, щоб встановити нове "серце" залізному монстру, довелося розширити габарити у кормовій частині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися