Коли у Харкові випаде сніг: прогноз синоптиків

Синоптики розповіли, чи порадує грудень харків'ян снігом

Перший день зими у Харкові порадує городян невеликим снігом, який проходитиме протягом дня. Про це повідомляє сайт SINOPTIK.

Згідно з прогнозами метеорологів, сьогодні, 1 грудня, починаючи з 14:00, у місті піде довгоочікуваний сніг. Температура повітря буде при цьому 0 градусів. Увечері сніг припиниться. Вночі стовпчик термометра покаже -1 градус.

picture

Наступні дні у місті буде тепла погода. Синоптики передають, що у п'ятницю у Харкові очікується до 9 градусів вдень. У ніч на суботу пройде дощ, а вже о 8-й годині ранку в суботу, 4 грудня, знову піде сніг.

Наголошується, що наступний тиждень не порадує городян снігом. Йому на зміну прийде похмура погода та дощі. Температура повітря вдень досягатиме 3-5 градусів. До ночі очікується до 2...4 градусів.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що 1 грудня у Харкові практично у всіх районах міста тимчасово відключать воду. Відключення водопостачання пов'язане з проведенням ремонтно-відновлювальних робіт у частині будинків. У деяких будинках води не буде до 17:00, а в деяких – до 20:00. Ознайомитись з повним списком адрес, за якими пройде відключення води, ви зможете у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що внаслідок урагану в Харкові та Харківській області було пошкоджено лінії електропередач, повалено дерева і, в тому числі, деякі з них впали на припарковані авто та пошкодили їх. Юрист розповів, чи можуть автовласники розраховувати на компенсацію у подібних ситуаціях. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися