У Харкові сотні мешканців залишаться без опалення

У трьох районах Харкова мешканці залишилися без опалення

У Харкові сьогодні, 3 грудня, мешканці трьох районів до вечора залишаться без опалення. Про це повідомили у пресслужбі у КП "Харківські теплові мережі" та вибачилися перед харків'янами за тимчасові незручності.

Комунальники проводитимуть щоденні ремонтно-відновлювальні роботи на вул. Космічна, 21А та проспекту Гагаріна, 49А. Загалом без тепла залишилися мешканці 466 будинків, діти 4-х дитячих закладів, школярі 6-ти шкіл та відвідувачі 9-ти медичних закладів. Без опалення будуть мешканці за такими адресами:

Шевченківський район:

Вул. Космічна, пр. Науки, вул. Сумська вул. Авіаційна пров. Фанінський, вул. Культури (з 8-00 до 22-00).

Київський район:

Вул. Алчевських, пров. Дизайнерський, вул. Весніна, вул. Гаршина, вул. Гіршмана, Свободи, Гуданова, Каразіна, Костомаровська, Мистетств, пров. Каплуновський, вул. Лермонтовська, Маяковського, Куликівська, Мироносицька, Максиміліанівська, Я. Мудрого, Пушкінська, в’їзд Пушкінський, вул. Студентська, Сумська, Труфанова, Чайковська, Багалея, Чернишевська, Челюскінців, Шевченко, Гастелло, пров. Студентський, вул. 1 Травня, пров. Марьяненко, Барабашова, пров, Шевченківський, вул. Козакевича.

Слобідський район:

Вул. Державінська, пр. Гагаріна (з 08:00 до 20:00).

Раніше "Коментарі" розповіли, що у Краснопавлівському водосховищі зафіксували критичну ситуацію. Води вистачить лише до грудня. Грошей на наповнення вже не вистачає, і їх навіть не обіцяють. Зараз Лозовій потрібно 152 млн грн, а з них 120 млн грн — на електроенергію. Річ у тому, що Краснопавлівське водосховище є штучним і його наповнюють з дніпровської води. Однак останній раз це робили ще у 2020 році.




Джерело: https://www.hts.kharkov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися