Як у Харкові готуються до приїзду Зеленського (ФОТО)

6 грудня до Харкова приїде президент Володимир Зеленський

У місті Харків повною мірою готуються до візиту президента. На майдан Свободи стягують військову техніку. Про це повідомляє видання Status Quo.

Сьогодні, 6 грудня, у країні відзначають День Збройних Сил України. У зв'язку з цим у Харкові проводитимуться урочисті заходи на центральній площі міста. За інформацією джерела, площу Свободи перекрили ще у п'ятницю. Вчора там проводилась репетиція. А на цей момент вже звезена військова техніка – танки, БТРи та броньовані машини.

picture

У пресслужбі Міністерства оборони України повідомляють, що о 18.00 одночасно у Харкові на площі Свободи, Одесі біля Морського вокзалу, у Краматорську на площі Миру, селі Озерне Житомирської області, Львові біля Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, на перехресті вулиць Героїв і Стрийській, Києві на Михайлівській площі з нагоди 30-річчя Збройних Сил України відбудуться урочисті заходи.

picture

У рамках святкування між цими містами буде проведено телеміст "Харків-Київ-Краматорськ-Львів-Одеса-Озерне".

Також у програмі урочистостей з нагоди 30-річчя Збройних Сил – концерти, неформальне спілкування, частування армійською кашею та чаєм усіх, хто відвідає свято.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у понеділок, 6 грудня, Зеленський з одноденним візитом відвідає Харків. Президент візьме участь у заходах з нагоди 30-ї річниці Збройних сил України. Разом з ним до міста приїдуть також командувачі військ, за винятком військово-морських сил. Цього дня на майдані Свободи відбудеться марш за участю військових. Водночас на площі буде виставлена техніка - танки та БТРи, які вручать бригадам. Військовим частинам буде вручено бойові прапори, а військовим - державні нагороди. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що до приїзду Зеленського у Харкові огородили металевим парканом центральну площу. 5 грудня там розміщували військову техніку. За планом, там мають бути присутні кілька одиниць танків Т-64БВ, БТР-4Е та ББКМ "Козак 2М1" військових частин Харківського гарнізону (передусім 92-й ОМБр). Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися