До Харкова приїде Зеленський: названо дату

Президент відвідає місто на один день

Наступного тижня до Харкова приїде президент країни Володимир Зеленський. Про це повідомляє видання "NewsRoom", посилаючись на власні джерела.

За словами джерела, у понеділок, 6 грудня, Зеленський з одноденним візитом відвідає Харків. Президент візьме участь у заходах з нагоди 30-х роковин Збройних сил України. Разом із ним до міста приїдуть також командувачі всіх родів військ, за винятком військово-морських сил.

Також видання зазначає, що цього дня на площі Свободи пройде марш за участю військових. Водночас на площі буде виставлено техніку - танки та БТРи, які вручать бригадам. Військовим частинам буде вручено бойові прапори, а військовим - державні нагороди.

Точний час прибуття президента до міста не повідомляється.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що курсант В'ячеслав Золочевський, якому дивом вдалося вижити в авіакатастрофі під Чугуєвом Харківської області, звернувся до соцмережі Instagram до державного голови Володимира Зеленського з проханням допомогти у вирішенні житлового питання. За словами юнака, після падіння літака президент дав йому обіцянку під час особистої зустрічі щодо надання допомоги із житлом. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що українці вимагають, щоб президент почав виконувати обіцянки та знизив тарифи на комуналку. Десятки мешканців із різних регіонів України записали колективне відеозвернення до глави держави Володимира Зеленського, де розповіли, як вони змушені виживати в умовах "вбивчих тарифів" на ЖКГ. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися