У Харкові жителі вимагають впустити до України заборонених артистів із Росії

Російський репер Баста дав концерт у Харкові

У Харкові 17 грудня виступив раніше нев'їзний до України російський репер Василь Вакуленко (Баста). Цю ситуацію прокоментували місцеві жителі у соцмережах.

Багато хто вважає, що забороняти російським виконавцям відвідувати Україну — дурість, а приїзд Басти їх порадував і вони заступилися за нього. Один із таких коментарів залишила харків'янка Ксенія:

"Ну то у нас тільки готові вбивати артистів, які з'їздили до Росії виступати, у Росії на такий дебілізм не страждають. Політика – це політика, співаки, артисти – це співаки та артисти, це їхня робота. І не важливо, з якої вони країни. Якщо ти не поціновувач — просто не ходи".

Були й ті, хто підтримує таку політику стосовно виконавців із Росії. Таких людей візит Басти обурив. Харків'янин Дмитро пише таке:

"Все дуже просто. Цей Вакуленко, порушуючи законну процедуру, виступав у Криму (за що багатьох інших російських музикантів правильно не пускають до України), судив пропагандистський конкурс, а також відзначився зашкварною агітацією за підвищення пенсійного віку у своїй країні. Тому кожен відвідувач концерту цього виконавця є зрадником, а ті, хто санкціонував проведення концерту – диверсанти та агенти Кремля".

Нагадаємо, Баста вибув зі списку осіб, яким заборонено в'їзд до України. Цей список СБУ складає з 2014 року після анексії Криму. Заборону було знято з ініціативи Служби безпеки. Правоохоронці 31 серпня подали листа, згідно з яким офіційний статус Вакуленка в Україні, як загрозливий національній безпеці та цілісності, припинено.



Василий

19 грудня 2021, 13:23

Я Харьковчанин и против приезда в Харьков русских артистов!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися