Усі міста Харківщини об'єднає комфортна система потягів

Харківщину новими потягами поєднають з іншими областями

Харків із містами області з’єднає “Сіті експрес” – Скакун.  Про це керівник Харківської ОДА Олександр Скакун повідомив після підписання меморандуму з АТ “Укрзалізниця” в межах Програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”. 

Захід відбувся 18 грудня на Південному вокзалі в Харкові, де в цей день також зустріли перший “Слобожанський експрес”. Цей потяг поєднає Харківську, Луганську та Сумську області. 

"Я дуже дякую керівництву "Укрзалізниці" за те, що вони з нами разом готові розвивати та розвивають Слобожанщину. Ми маємо ще дуже багато амбітних планів. Наразі на наступний рік ми хочемо реалізувати проєкт "Сіті-експрес", який з’єднає Харків з невеликими та середніми містами в нашому регіоні. Вірю в те, що ми, як одна велика команда, зробимо ще дуже багато класних справ, і люди оцінять нашу спільну роботу", - відзначив Олександр Скакун. 

Він також акцентував на тому, що запуск "Слобожанського експресу", який поєднує Попасну на Луганщині з Харковом, вкладається у філософію розвитку інфраструктури в прикордонних регіонах, та працює на стратегію "зшити Україну". 

Голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін відзначив, що потяг курсуватиме маршрутом Попасна – Харків – Суми – Ворожба.

"Це вже другий регіональний експрес, який ми запускаємо цієї осені. І це один із тих самих потягів, який Президент приймав на залізниці місяць тому в рамках програми "Велике будівництво", яка вже прийшла на залізницю", - розповів Олександр Камишін.

Довідка. За даними пресслужби Південної залізниці, в штатному режимі поїзд №887 Харків - Попасна курсуватиме з 19 грудня щоденно, крім середи. Відправлення із Харкова – о 17:33, прибуття в Попасну – 22:53. З 20 грудня Поїзд №888 Попасна-Харків курсуватиме щоденно, крім четверга. Відправлення з Попасної – о 03:48, прибуття до Харкова – 8:48.    Поїзд 885/886 Ворожба – Харків буде курсувати з 21 грудня щодня, крім середи. Відправлення з Ворожби – о 13:19, прибуття до Харкова – 17:04. У зворотному напрямку: відправлення з Харкова – о 09:05, прибуття до Ворожби – 12:30.

Нагадаємо, у Харківській області у Вільхівській ОТГ вперше за 40 років провели капітальний ремонт зруйнованої великовантажним транспортом дороги. Дорогу замінили у рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися