Сліпий музикант із Харкова вразив своїм вокалом всю Україну (ВІДЕО)

Геннадій Суменков неймовірно заспівав пісню Френка Сінатри

На відомому шоу "Україна має талант" виступив сліпий музикант із Харкова Геннадій Суменков із піснею американського актора та музиканта Френка Сінатри "My Way". Шоу транслюються на телеканалі СТБ.

Зазначається, що Геннадій сліпий від народження, а зараз йому вже 31 рік. Наразі чоловік живе один і зазвичай співає у Харкові на вулицях. Усі судді шоу сказали музикантові "так" і він пройшов у наступний етап шоу.

"Хтось кидає гроші, хтось повз проходить, а хтось намагається мене в чомусь викрити. Наприклад, хтось думає, що я бухаю. У мене був випадок, що я сховав руку за спину з палицею, щоб мені не заважала. Одна дівчина подумала, що я спеціально ховаю руку, щоб мені більше дали. Я живу один. Батьки чесно сказати були не за, але це було моє рішення. Я капітан і керую своїм кораблем. Я сам собі готую. Моя коронна страва — курка з сиром смажена, якою я пишаюся... Я не люблю до себе жалості, щоб сприймали мене: "Ой бідненький, нещасний". Тим більше незрячі чують набагато вище, ніж звичайні люди. Я хочу, щоб помітили мене, хотілося б, щоб якнайшвидше", - розповів Геннадій.


Нагадаємо, харків'янин Дмитро Запорожець є співзасновником відомого стартапу для розробників GitLab, який 13 жовтня вийшов на IPO (первинне публічне розміщення акцій) на біржі Nasdaq. У Bloomberg 14 жовтня зазначається, що до початку відкритих торгів GitLab вже підняв 801 мільйон після продажу 10,4 млн акцій по 77 доларів за штуку. Ринкова капіталізація компанії досягла 11 млрд доларів. Однак це була не межа, у CNBS розповіли, що акції вже у дебютний день виросли на 35% і вартість однієї зросла до 103,89 долара. Загальна капіталізація компанії на закритті торгів збільшилася до 14,9 млрд доларів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися