У Харкові поліцейські спростували інформацію про величезну кількість автовикрадень

Поліція заперечує інформацію про передове становище Харкова за автоугонами

Поліціянти Харківщини заявили, що в регіоні з початку 2021 року викрали лише 144 автомобілі. При цьому правоохоронці стверджують, що вони викрили 75% таких злочинів. Про це вони розповіли у пресслужбі ГУНП України у Харківській області.

Крім цього зазначається, що зловмисники частіше викрадають автомобілі старого зразку іноземного виробництва та "Жигулі".

"Робота з протидії фактам незаконного заволодіння транспортними засобами є пріоритетним напрямком діяльності поліції, здійснюється системно та на постійній основі", - пишуть поліціянти.

До цього на сайті Finance.UA писали, що в Україні серед усіх крадіжок автомобілів 51,4% припадає на Харків. Писали про крадіжку 1475 автомобілів за перше півріччя 2021 року.

"Звертаємося до журналістів з проханням послуговуватися виключно офіційною перевіреною інформацією, не розповсюджувати фейкові дописи", - наголосили у поліції.

Інші новини з автомобілями:

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, як виглядав перший автомобіль у Харкові та хто його купив. Авто прибуло до Харкова залізницею у розібраному стані восени разом із механіками з Кельна, які знову його зібрали та протестували за межами міста. На той час у місті не було створено правил їзди, не було номерних знаків і навіть пального, щоб заправити транспортний засіб. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

По вулицях Харкова колесив найдорожчий серійний кросовер у світі – Rolls-Royce Cullinan. За словами джерела, вартість такого автомобіля стартує від 12 млн гривень. Городяни помітили елітний кросовер проїжджають повз хрущовок ґрунтовою дорогою, з боків якої видніються залишки сміття. Фотографія була опублікована на сторінці в одній з автомобільних груп Харкова в Instagram.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися