У Харкові через коронавірус патрульна поліція обмежила прийом громадян

Населення приймають тільки у разі виникнення невідкладних питань

На Харківщині патрульна поліція обмежила прийом громадян. Такі заходи пов’язані із запобіганням поширенню на території України короновірусу COVID-19. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Харківської області в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Так, патрульні повідомили, що прийом громадян будуть проводити тільки з невідкладних питань. До таких питань віднесли видачу евакуйованого транспортного засобу та повернення посвідчення водія відповідно до судового рішення (за умови закінчення строку дії тимчасового дозволу на право керування та за наявності судового рішення).

З усіх інших питань населення попросили звертатися до управління патрульної поліції у письмовому вигляді. Всі вимоги до такого звернення можна знайти на сайті Патрульної поліції України.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в аеропорту "Харків" розповіли, як будуть працювати під час карантину, який оголосили через загрозу поширення коронавірусної інфекції. Зокрема, повідомляється, що аеропорт працюватиме в штатному режимі, а всі рейси будуть виконуватися відповідно до розкладу. Статус рейсів можна дізнатися на онлайн-табло аеропорту.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися