Різдвяний янгол: у Харкові з авто збудували масштабну новорічну фігуру (ФОТО)

У створенні фігури брали участь понад сто харківських водіїв

У Харкові пройшов флешмоб, на вході якого автоаматори створили величезну фігуру у вигляді різдвяного ангела, використовуючи свої машини. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Типове ХТЗ".

За інформацією джерела, захід відбувся увечері 26 грудня. Водії на своїх авто зібралися на парковці перед стадіоном "Металіст" та вибудували машини у вигляді різдвяного ангела. Для того, щоб на фото, зробленому з висоти пташиного польоту, "янгол" світився, в автомобілях увімкнули фари. Деякі машини були прикрашені новорічними гірляндами.

picture

Зазначається, що у флешмобі брали участь понад 150 автолюбителів. Створити масштабну святкову фігуру запрошували усіх бажаючих.

picture

Фото з автомобільного флешмобу було опубліковано у Telegram-каналі "Типове ХТЗ".

picture

До речі, минулого року, 25 грудня, харківські водії встановили рекорд, вишикувавши 1065 машин у вигляді новорічної ялинки на парковці біля стадіону "Металіст".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що флешмоб у Харкові потрапив до Книги рекордів України. На центральній площі люди створили герб Харкова, олімпійські кола та карту України. За даними мерії, у спортивному заході у Харкові взяли участь близько 13 тисяч людей. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові поліцейські спростували інформацію про величезну кількість автовикрадень. Правоохоронці Харківщини заявили, що в регіоні з початку 2021 року викрали лише 144 автомобілі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися