У Харківській області людям не вдається рубати ялинки

На Харківщині обмежили продаж ялинок

У Харківській області, а саме у Чугуєво-Бабчанському лісгоспі через сильний мороз призупиняли вирубку ялинок. Про це написали на сайті "Редпост", посилаючись на лісників.

Зазначається, що сильні морози б'ють по красі ялинок і вони втрачають свою товарну привабливість, оскільки голочки починають опадати. При цьому дерев немає на складі. Проте вже із сьогодні, 27 грудня, вирубку планують відновити.

Інші новини:

 Нагадаємо, що підготовчі роботи до встановлення ялинки розпочалися у місті ще 11 листопада. Тоді робітники обгородили парканом частину площі та завезли конструкції, з яких у результаті змонтували новорічну ялинку. Відкриття ялинки традиційно відбулося 19 грудня, у День святого Миколая.

 Цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Крім новорічної ялинки, на площі з'являться піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У лісництві нагадали про кримінальну та адміністративну відповідальність за незаконне рубання дерев, їх транспортування та реалізацію. На законних ялинках є спеціальні бирки з номером і кодом – гарантія легальності їх походження. Відсутність коду у системі свідчить про незаконну вирубку.



Джерело: https://redpost.com.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися