В Харкові тролейбус на кілька днів змінить маршрут

До п’ятниці тролейбус №1 курсуватиме не за звичним маршрутом

З вівторка, 17 березня, в Харкові тролейбус №1 тимчасово змінить маршрут руху. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі міської ради Харкова.

В міськраді з посиланням на Департамент інфраструктури повідомили, що це пов'язано з обслуговуванням контактної мережі.

Рух тролейбусів по проспекту Маршала Жукова, на ділянці від проспекту Героїв Сталінграда до вулиці Танкопія, буде заборонений з 10:00 до 15:00 17 березня.

У зв'язку з цим, тролейбус №1 ходитиме так: 28 м/р - проспект Героїв Сталінграда - вулиця Харківських Дивізій - вулиця Танкопія - проспект Маршала Жукова – станція метро "Палац спорту".

Також з 10:00 до 15:00 18, 19 і 20 березня буде заборонений рух тролейбусів по проспекту Маршала Жукова, на ділянці від вулиці  Танкопія до проспекта Московського.

У зв'язку з цим, рух тролейбуса №1 буде організований наступним чином: 28 м/р - проспект Героїв Сталінграда – проспект Маршала Жукова – вулиця Танкопія - бульвар Богдана Хмельницького - перехрестя бульвара Богдана Хмельницького і проспекту Московського.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові придбають півсотні нових тролейбусів за кошти бюджету міста.  Транспорт купуватимуть протягом 2020 – 2024 років. Всі тролейбуси будуть з автономним ходом, що дозволить прокласти нові маршрути віддалені райони Харкова. В мерії пообіцяли продовжити маршрут тролейбусу  №47 від розворотного кола "Північна Салтівка" до вулиці Дружби Народів, а також відкрити в Харкові низку нових маршрутів, зокрема, у мікрорайон "Горизонт", в селище Жихор та в район П'ятихатки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися