На Харківщині городян запрошують на святкування Різдва

Для городян влаштують святковий концерт та різноманітні розваги

Жителів міста Ізюм запрошують відсвяткувати Різдво центральній площі. Щоб подарувати городянам святковий настрій для них проведуть концерт "Мелодія Різдва". Про це повідомляється у пресслужбі Ізюмської міської ради.

У мерії зазначають, що святкування відбуватиметься у зручний для всіх день, у суботу, 8 січня. Також для більшої зручності всі заходи заплановані на обід.

"Запрошуємо Вас перейнятися духом Різдва Христового та всім світом взяти участь у святі "Архієрейської ялинки"", - йдеться у повідомленні.

На всіх, хто прийде, чекатиме Різдвяний вертеп, коляда від архієрейського хору Ізюмської Єпархії, концерт "Мелодія Різдва", а також частування чаєм та смачною випічкою.

Свято відбудеться 8 січня на Центральній площі міста біля ДК "Спартак". Початок запланований на 14.00.

Організатори запевняють, що гості заходу матимуть дивовижний та різдвяний настрій разом на святі "Архієрейської ялинки".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував своїх читачів про те, що у центральному парку культури та відпочинку імені Горького у Харкові 6 та 7 січня проводитимуться святкові заходи. На святкування Різдва запрошують усіх харків'ян. У програмі: концерт, дискотека, новорічна казка та багато іншого. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Мережі показали, як виглядає прикрашений у Новому році парк Горького у Харкові. До новорічних свят місто перетворили на справжню зимову казку. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися