Казкова атмосфера: як виглядає прикрашений до Нового року парк Горького у Харкові (ВІДЕО)

Центральний парк культури та відпочинку імені М. Горького прикрасили до Нового року

Напередодні новорічних свят Харків перетворили на справжню казку. Безліч святкових локацій, що з'явилися, стали улюбленими місцями городян для вечірніх прогулянок або фотосесій. Одним із таких місць став парк імені М. Горького. Як зараз виглядає прикрашений до Нового року парк, показали у ролику YouTube-каналі "Алекс Моторний Харків".

picture

Фото - скриншот із відео на YouTube-каналі "Алекс Моторний Харків"

Автор показав у своєму ролику, як зараз виглядає парк з усіх його куточків. До слова, на думку автора, саме Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького став цього року найкращим і найчарівнішим серед усіх новорічних локацій міста.

"Весь парк оповитий новорічною чарівною атмосферою – у всіх куточках встановлені тематичні фотозони", - зазначив автор в описі під відео.

picture
Фото - скриншот із відео на YouTube-каналі "Алекс Моторний Харків"

До речі, на початку грудня у парку Горького, на алеї між озером і Французьким парком, відкрили казкову новорічну локацію. Там з'явилися різні фігури, які асоціюються із зимою та Новим роком.

picture
Фото - скриншот із відео на YouTube-каналі "Алекс Моторний Харків"

Відео можна подивитися тут.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що першого дня зими в центральному парку культури та відпочинку імені Горького увімкнули святкову ілюмінацію. У різних куточках парку було організовано тематичні зони. Крім того, вперше на центральній алеї з'явилися сяючі фігури ангелів, а поряд із центральною клумбою розмістили новорічну фотозону. Також у парку встановили ще п'ять новорічних ялинок. У Мережі з'явилися фотографії прикрашеного ілюмінацією парку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки, на площі з'явилася піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися