Харківський бізнесмен заявив про дивні збіги у справі Миколи Харківського

У Харкові триває суд про резонансну ДТП на проспекті Гагаріна

Справу 16-річного Миколи Харківського, який спровокував резонансну ДТП на проспекті Гагаріна, розглядатиме Тетяна Янцовська. Раніше жінка вже судила Миколу і тоді все легко обійшлося умовним терміном. Харківський бізнесмен Юрій Сапронов прокоментував дані події на своїй сторінці у Facebook.

"Комп'ютерна автоматична система розподілу справ у суді вдруге обрала для Колі Харківського одного і того ж суддю - Тетяну Янцовську. Я не фахівець, може в Червонозаводському суді два чи півтора судді, тоді припускаю. Якщо більше двох, тоді неймовірний збіг! Саме ця суддя дала легкий умовний термін Миколі Харківському за стрілянину в обличчя в магазині людині, і саме ця суддя присудила смішну компенсацію в кілька десятків тисяч гривень потерпілій від стрілянини. та законного покарання для Колі Харківського", — написав Юрій.

Також бізнесмен прокоментував результати експертизи від адвоката Миколи Харківського, яка показала 3,65 проміле у крові загиблого Ігоря Носова.

"Людина (Ігор Носов) була вдома, спілкувалася з родичами телефоном, вдома жодних слідів розпиття не виявлено, при оформленні ДТП на місці ні у медиків, ні у співробітників ДСНС, ні у поліції не виникає найменшої підозри на алкоголь. Ок. Допустимо! Теоретично припустимо, що Ігор Носов випив дві пляшки горілки. Я не вірю, але це байдуже. Сутності це не змінює. Ігор Носов проїхав на червоне світло? Ні. Ігор Носов порушив швидкісний режим? Ні. Ігор Носов порушив ще якісь правил дорожнього руху? Ні. Його, на швидкості 180 км на годину, рухаючись на червоний сигнал світлофора УБІЛ Микола Харківський. Крапка. Решта лірика. Ні, не лише лірика, ще мораль та совість", — підсумував бізнесмен.

Нагадаємо, харківський бізнесмен Юрій Сапронов зустрівся з постраждалими у ДТП на проспекті Гагаріна і заявив, що він та інші бізнесмени робитимуть усе можливе, щоб Миколі Харківському надали максимальний тюремний термін. Він зазначив, що, окрім нього, у проєкт вкладаються Гарік Корогодський, Олександр Давтян, Валерій Дема, Володимир Скоробагач, Масі Найєм, Ігор Когут, Сергій Хорошайлов і Юрій Губанков.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися