Ігор Терехов став Алісою у Країні чудес: на аукціоні продають портрет (ФОТО)

В інтернеті продають портрет Ігоря Терехова

Відома журналістка та художниця Світлана Крюкова на честь Дня народження мера Харкова Ігоря Терехова написала казкову картину "Луна-парк". Про це вона сама розповіла на своїй сторінці у Facebook.

Світлана виставила цей портрет на аукціоні, який завершився 14 січня о 16:00. Початкова ціна лота була 1600 у.о.

"Ставки робимо у коментарях або в особисті повідомлення. Картина заряджена на міцний трон і комунальні, чисті труби та чисті вулиці", – написала дівчина.

TU4WqCIlkbAqz0A_lK4jrE6PS.jpg

Довідково: Світлана Крюкова є першим заступником редактора ЗМІ "Страна.ua", проти якого нещодавно було введено санкції РНБО. Вона входить до списку 100 найвпливовіших жінок України. Окрім своєї журналістської діяльності, вона під псевдонімом "Крючок" пише картини з політичним підтекстом і виставляє їх на аукціони у Facebook.

Кернес від Світлани:

У День міста Харкова, 23 серпня, на просторах Facebook з'явилось оголошення про продаж на аукціоні картини із зображенням померлого мера Харкова на тлі зоопарку. Продавала картину сама авторка – Світлана Крюкова, вона ж і проводила аукціон на своїй особистій сторінці.

ugZUgYpnTVmqfFzu9AIUYOnKB.jpg

"Хвилинка позитиву на День міста Харків, виставляю на аукціон картину", – повідомила журналістка.

Картина має назву "Зоопарк" та виконана на холсті маслом. На ній на передньому плані зображений померлий мер Харкова Геннадій Кернес на інвалідному візку, а позаду нього у повному хаосі розташовуються символічні тварини, які мають певний підтекст: наприклад, слон із фонтаном з хобота, або мавпи, вбрані у костюми, що грають на різних музичних інструментах, горила, що чухає потилицю, та сурикати, які закривають одне одному очі. Весь безлад вінчає вивіска "Зоопарк".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися