У роботі громадського транспорту Харкова відбудуться зміни

У зв'язку з проведенням "Вертеп-Фесту" у роботу транспорту внесли зміни

У суботу, 15 січня, у Харкові проходитиме Всеукраїнський фестиваль "Вертеп-Фест-2022". У зв'язку з цим рух деяких автобусів і тролейбусів буде тимчасово змінено. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

З 11:30 до 11:00 15 січня на вул. Сумській на ділянці від пл. Конституції до вул. Жінок-Мироносиць, буде заборонено рух громадського транспорту. Закриту ділянку автобуси об'їжджатимуть так:

- №78е змінить кінцеву зупинку і висаджуватиме пасажирів на зупинці "ст. метро "Держпром" та змінить шлях проходження так: ст. метро "Держпром" – пр. Науки – пр. Незалежності – вул. Сумська та далі за маршрутом;
- №119е: - пров. Вірменський – пл. Павлівська – пл. Сергіївська – вул. Клочковська – узвіз Клочковський – пр. Незалежності – пр. Науки та далі за маршрутом.

Крім того, з 11:30 до 13:00 у цей день на пл. Конституції, вул. Сумській, на ділянці від пров. Спартаковського до пр. Незалежності не ходитимуть тролейбуси й автобуси комунальної форми власності.

picture
Фото – скриншот із сайту Харківської мерії

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що ірландський лоукостер Ryanair скасував усі шість напрямків із Харкова. Зміни до зимового розкладу внесли до кінця січня 2022 року. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що "Укрзалізниця" запустила потяг, який з'єднає Харківську область із сусідньою. Новий залізничний маршрут значно покращить мобільність мешканців Сходу України. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися