«Укрзалізниця» запустила потяг, який з'єднає Харківську область із сусідньою: розклад

Новий залізничний маршрут значно покращить мобільність мешканців сходу України

З 29 грудня "Укрзалізниця" запустила новий маршрут Бахмут — Харків — Бахмут, яким курсуватиме модернізований електропотяг. Про це повідомляється у пресслужбі компанії.

Новий маршрут, як зазначають в "Укрзалізниці", з'єднає Харківську та Донецьку області, і тим самим покращить мобільність мешканців Сходу. Голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишин розповів, що електропоїзд, який курсуватиме цим маршрутом, був зовсім недавно відремонтований на власному підприємстві.

У складі електропоїзда 8 вагонів, у яких встановлені крісла з покращеними ергономічними властивостями. Також у поїздах змонтовано сучасне освітлення та систему звукового сповіщення. Електропоїзд пристосований для перевезення маломобільних верств населення та має місця для велосипедів.

Поїзд відправлятиме щодня з Бахмуту об 11:25. Дорога до Харкова триватиме чотири години. О 15:28 поїзд прибуватиме до Харкова. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 18:53. До Бахмуту прибуде о 23:00. Зупинки відбуватимуться на наступних станціях: Сіль, Сіверськ, Ямпіль, Лиман, Святогірськ Ізюм, Основа та інші.

Зазначається, що Укрзалізниця передбачила також зручні пересадки. У напрямку Балаклії, Ізюма, Святогірська, Лимана, Бахмута можна пересісти з наступних поїздів:

№886 Ворожба – Суми – Харків, прибуття о 17:04;

№724 (Інтерсіті) Київ — Харків, прибуття о 18:11;

№6025 Козача Лопань – Харків, прибуття о 18:30;

№6554 Куп'янськ-Узл - Харків, прибуття о 18:36.

У напрямку Лозової, Слов'янська, Куп'янська, Рубіжного, Лисичанська, Попасної можна пересісти з поїзда № 886 Ворожба — Суми — Харків, прибуття о 17:04.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківському аеропорту у 2022 році з'являться нові рейси до Греції та Чехії. Угорський лоукостер Wizz Air розширить кількість маршрутів. Тривалість польоту становитиме 2,5 години, а квиток коштуватиме від 809 гривень на один бік без багажу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що всі міста Харківщини об'єднає комфортна система поїздів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися