Через карантин в Харкові Kharkiv Music Fest 2020 перенесли на невизначений термін

Організатори заходу обіцяють повернути гроші за придбані квитки

В Харкові відмінили Міжнародний фестиваль класичної музики Kharkiv Music Fest 2020, який мав стартувати 28 березня. Це пов’язано з карантином, який ввели по всій території України.  Про це "Коментарям. Харків" повідомили організатори заходу.

"Поширення на території України коронавірусу COVID-19 змінило запланований перебіг подій для усіх. Оргкомітет Міжнародного фестивалю Kharkiv Music Fest розуміє всю глибину відповідальності за безпеку здоров'я учасників та відвідувачів фестивальних заходів. Ми змушені повідомити про те, що фестиваль не може бути проведений у запланований термін та у повному обсязі, – розповіла виконавчий директор фестивалю Марія Горбонос.

Через невизначеність ситуації з поширенням епідемії організатори заходу не змогли назвати нові дати фестивалю.

В оргкомітеті також повідомили, що витрати, які понесли на підготовку Kharkiv Music Fest-2020, дуже значні. Зараз організатори роблять все можливе для того, щоб власники квитків, які бажають їх повернути, змогли отримати свої гроші.

До того ж оргкомітет вирішує питання щодо проведення частини запланованих подій за допомогою сучасних інтернет-технологій, а також перенесення частини заходів (нагородження переможців конкурсу молодих композиторів ім Б. Лятошинського, проєкт ArtPiano тощо). Про перебіг подій обіцяють інформувати на сайті фестивалю та на сторінці в Facebook.

Раніше "Коментарі. Харків" писали про те, як карантин в Харкові відбився на суспільному житті. Скасували низку заходів, серед яких концерти, вистави, прем’єри тощо.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися