Скільки супермаркетів, ринків та аптек працює в Харкові

Попри обстріли та небезпеку повторного наступу російських військових у Харкові працює значна кількість супермаркетів, аптек та ринків

У Харкові працюють близько 73% супермаркетів, 68% ринків та 66% аптек від довоєнної кількості. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення Харківської міської ради. 

Протягом вересня свою роботу відновили ще: 

  • 4 супермаркети “АТБ-маркет”,

  • 15 магазинів “Посад”,

  • 3 магазина “Кулиничі”,

  • 6 магазинів “Салтівський м’ясокомбінат”, 

  • 17 магазинів “Кисет”.

Збільшилась також кількість аптек - відновили роботу семи торгових точок “9-1-1” та трьох об'єктів КП “Муніципальна аптека”. 

Працюють також магазини електроніки та косметики. Необхідні товари можна придбати у шести об’єктах Comfy та чотирьох магазинах “Ельдорадо”. Також у Харкові працюють 43 магазини косметики Eva, 25 об'єктів Prostor, а також 50 торгових точок мережі  магазинів товарів для дому Smilemarket.

А необхідні речі для домашніх улюбленців можна придбати в зоомагазинах різних мереж: “Шиншилка”, Master Zoo, “Зооточка”, EuroZoo, Vetastar тощо.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у закладах торгівлі Харкова не спостерігається дефіцит на основні групи продуктів харчування. Приміром, у супермаркетах та продовольчих магазинах наявний досить широкий асортимент круп.

У продажу наявні всі види круп – гречана, рисова, вівсяна, пшенична, манна та ін. Вартість кожного виду продукту різниться та залежить від торгової марки, виду пакування, обробки продукції тощо. Крім того, на товари власних торгових марок супермаркетів ціни зазвичай нижчі. Найбільша розбіжність показників спостерігається на гречану і вівсяну крупи.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися