Як відновити посвідчення водія чи свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу в Балаклії

Послуги з відновлення документів надає мобільний сервісний центр МВС

У випадку втрати чи знищення в умовах воєнного стану свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу чи посвідчення водія всі документи можна відновити. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Жителі Балаклійської громади можуть скористатися послугами мобільного сервісного центру МВС. Він знаходиться у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Балаклійської міської ради.

Фахівці сервісного центру МВС проводять прийом громадян кожної середи та п’ятниці з 10:00 до 15:00. Адреса: площа Ростовцева, буд.1.

У міській раді розповіли, що для відновлення посвідчення водія необхідно підготувати  паспорт та ІНН. Орієнтовна вартість послуги становить 269 грн.

Щоб відновити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу також необхідно паспорт та ІНН. Орієнтовна вартість відновлення документу - 512 грн.

Також в Балаклії можна перереєструвати транспортний засіб на іншу особу. У такому випадку в сервісний центр необхідно звернутись теперішньому та майбутньому власнику. Особи мають надати паспорти, ІНН, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Вартість послуги становить, орієнтовно, 830 грн.

У Балаклійській міській раді порадили для зручності сплати скористатися послугами Приват 24.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на деокупованій території Харківської області відновлюють роботу відділень ПриватБанку та Ощадбанку. Уже працюють відділення ПриватБанку в смт Донець, м. Барвінково та Дергачах. Незабаром банк відновить роботу своїх відділень у Балаклії, Шевченковому та Золочеві. До того ж поступово відновлюється робота банкоматів та сервісу для терміналів “Готівка на касі”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися