Адреси відділень ПриватБанку та Ощадбанку на деокупованій Харківщині

На звільненій території Харківщини відновлюється і робота банкоматів

У деокупованих населених пунктах Харківської області ПриватБанк продовжує відновлювати роботу банківських відділень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. У відомстві повідомили, що вже працюють відділення фінустанови в смт Донець, м. Барвінково та Дергачах. Незабаром банк відновить роботу своїх відділень у Балаклії, Шевченковому та Золочеві. До того ж поступово відновлюється робота банкоматів та сервісу для терміналів “Готівка на касі”.

picture

Відновлює роботу відділень на деокупованих територіях Харківщини і Ощадбанк. Днями в смт Шевченкове почало працювати друге відділення банку. Установа знаходиться за адресою: вул. Центральна, 29. Очікується, що невдовзі можна буде користуватися й банкоматом.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на деокупованих територіях Харківської області відновлює поштовий зв'язок “Укрпошта”. Почало працювати ще чотири стаціонарні відділення - у Балаклії, Вербівці та Пришибі. У компанії повідомили. що у відділеннях можна отримати базові послуги “Укрпошти” - отримання виплат та пенсій, доставки посилок тощо. Тож у жителів деокупованих населених пунктів Харківщини є можливість замовити та отримати необхідні товари для відновлення житла, харчі чи ліки.

При цьому в компанії наголосили, що через відсутність стабільного електропостачання розрахунок у відділеннях виконується тільки готівкою. Операції з оплати карткою, поповнення картки готівкою чи зняття готівки з картки відновлять після встановлення стабільного електропостачання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися