У Харкові проводять профілактику каналізаційних мереж: подробиці

Від початку 2022 року в Харкові спеціалісти провели профілактичне чищення 651 км каналізаційних мереж та виконали капітальне відновлення 381 колодязя із заміною люків та плит перекриття

Профілактичні роботи на трубопроводах проводяться цілий рік. Такі роботи є запорукою безперебійної роботи системи каналізаційних стоків у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби КП “Харківводоканал”. 

Заступник директора з виробництва Комплексу “Харківводовідведення” Ігор Вороненко розповів, що у вересні прочистили понад 106 км мереж. Залежно від способів прочищення використовували передові технології із залученням спецтехніки. Від початку 2022 року в Харкові було проведено чищення 651 км каналізаційних мереж.

Також спеціаліст розповів, про контроль термінів виконання заявок від споживачів. Заявки на ремонт підприємство бере в роботу в день звернення. 

“Щодня відпрацьовуємо понад 80 заяв, які надходять на нашу диспетчерську службу. За підсумками минулого місяця, за 6 адресами ліквідували аварійні пошкодження на зовнішніх каналізаційних трубопроводах”, - зазначив спеціаліст “Харківводоканалу” Ігор Вороненко.

За його словами, з початку військових дій ремонтники насамперед негайно реагують на пошкодження, що виникають після вибухів на об'єктах водовідведення. 

У рамках реалізації програми підготовки об'єктів до роботи в осінньо-зимовий період ремонтники продовжують масштабне перекладання каналізаційних трубопроводів. Роботи ведуться по вул. Беркоса та пр. Жуковського. Роботи проводяться без припинення надання споживачам послуг з водовідведення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ЮНІСЕФ допоможе відновити системи водопостачання у Харкові



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися