ЮНІСЕФ допоможе відновити системи водопостачання у Харкові

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) готовий закупити канцелярські товари для школярів та допомогти з вакцинацією

У середу, 28 вересня, Харківський міський голова Ігор Терехов зустрівся із представниками ЮНІСЕФ (Дитячий фонд ООН). У рамках зустрічі очільник міста Ігор Терехов висловив подяку Фонду за підтримку Харкова та всього українського народу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Харківської міської ради. 

У ході зустрічі сторони обговорили напрямки подальшої співпраці та допомоги місту. У полі обговорення було питання надання матеріальної допомоги багатодітним сім'ям та сім'ям із дітьми-інвалідами.

Представники ЮНІСЕФ виступили з ініціативою організувати у приміщенні залізничного вокзалу дитячий куточок. Також висловили готовність закупити для школярів канцелярські товари, допомогти з імунізацією, зокрема з вакцинацією проти COVID-19.

Торкнулися сторони і складного питання - відновлення міста. Мер Харкова Ігор Терехов зазначив, що в результаті останніх обстрілів було пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури. 

Терехов наголосив, що Харків - сильне місто, і попри повномасштабну російську агресію та масовані обстріли надаються усі комунальні послуги. Представники ЮНІСЕФ повідомили, що готові допомогти з відновленням систем водопостачання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області відновили виплати матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в скрутній життєвій ситуації. Днями відбулося третє засідання комісії в поточному році. Попередні проводилися до початку бойових дій на території України. Члени комісії розглянули та схвалили деякі заяви на отримання допомоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися