В Ізюмі працюють стаціонарні відділення Укрпошти

На деокупованих територіях Харківської області починають відновлюватися усі сфери життєдіяльності

У звільнених населених пунктах Харківщини усі служби працббть над відновленням нормальних умов для життя громадян. Також створюють умови для надання адміністративних послуг, поштового зв'язку, тощо. У п'ятницю, 7 жовтня, Укрпошта за підтримки Харківської ОВА відкрила 3 стаціонарних відділення в Ізюмі. У процесі – відкриття ще одного. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. 

“У цих відділеннях вже у перший день роботи було виплачено понад 2 мільйони гривень пенсій”, - розповіли у відомстві.

Раніше, за даними міністерства, на деокупованих територіях Харківської області оперативно організовують видачу населенню грошової допомоги, виплату пенсій та інших соціальних нарахувань. 

Там де дозволяє ситуація відновлює роботу і Укрпошта. Для початку в населені пункти відправляються пересувні відділення. А щойно дозволяє безпекова ситуація - відкриваються стаціонарні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмі Харківської області відновлюють надання медичних послуг. Там уже працює мобільний шпиталь. Медичний заклад відвідав міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко. Потужності шпиталю розраховані на прийом 100 пацієнтів та виконання 4 оперативних втручань щодня. Мобільний медичний заклад оснащено усім необхідним обладнанням, кваліфікованим персоналом. Медзаклад містить 6 ліжок інтенсивної терапії. У Харківській ОВА запевнили, що влада області продовжує працювати над відновленням медичної інфраструктури Ізюмщини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися