“Нова пошта” повертається на деокуповані території Харківщини

У деокупованих населених пунктах Харківської області відновлюється логістика

Через окупацію мешканці деяких районів Харківщини тривалий час залишалися відрізаними від світу і не мали доступу до бодай найменших благ цивілізації. Наразі на деокупованих територіях відновлюються нормальні умови для життя - спеціалісти проводять ремонти критичної інфраструктури, налагоджується транспортне сполучення, триває підготовка будинків до зими. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Налагоджується в деокупованих населених пунктах і логістика  – запрацювали пункти видачі компанії “Нова пошта”.

“Одночасно з відновленням критичної інфраструктури маємо сприяти й відновленню логістики, щоб люди могли замовити необхідні речі або ж отримати допомогу від своїх рідних”, – зазначив заступник Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Бородай.

Ознайомитися з переліком працюючих відділень на звільнених територіях Харківщини можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що “Укрпошта” відновлює поштовий зв'язок на деокупованих територіях Харківської області. Оператор відкрив ще чотири стаціонарні відділення - у Балаклії, Вербівці та Пришибі. Клієнтам доступні всі послуги “Укрпошти”. Поштовий оператор повідомив, що через проблеми з електропостачанням у відділеннях проводиться лише готівковий розрахунок. Операція оплати карткою, поповнення картки готівкою чи зняття готівки з картки відновлять відразу, як тільки в регіоні буде встановлено стабільне електропостачання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися