“Укрпошта” відкрила ще 4 відділення на деокупованій території Харківщини

Через проблеми з електропостачанням у відділеннях проводиться лише готівковий розрахунок

“Укрпошта” відновлює поштовий зв'язок на деокупованих територіях Харківської області. Оператор відкрив ще чотири стаціонарні відділення - у Балаклії, Вербівці та Пришибі. Про це інформують"Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення пресслужби “Укрпошти”.  

З 26 вересня поштові відділення працюють за адресами: 

- відділення 64203 у м. Балаклії за адресою: вул. Губкіна, 9

- відділення 64207 у м. Балаклії за тимчасовою адресою: вул. Соборна, 87

- відділення 64219 у с. Вербівка за адресою: вул. Центральна, 78

- відділення 64223 у с. Пришиб за адресою: вул. 40 років Перемоги, 8

“Усі вони надають базові послуги “Укрпошти”. Від доставки посилок до отримання пенсій та виплат. Тож тепер жителі деокупованих населених пунктів Харківщини можуть замовляти необхідні товари для відновлення понівеченого росіянами житла, харчі чи ліки”, - повідомили у пресслужбі поштового оператора.

Також в “Укрпошті” повідомили, що через проблеми з електропостачанням у відділеннях проводиться лише готівковий розрахунок. Операція оплати карткою, поповнення картки готівкою чи зняття готівки з картки відновлять відразу, як тільки в регіоні буде встановлено стабільне електропостачання.

У компанії нагадали, що з 13 вересня “Укрпошта” відновила роботу в Балаклії Харківської області. Наразі поштовий оператор працює крім Балаклії в 58 селах та смт Харківщини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деокупованый Балаклії ремонтні бригади відновили електропостачання. У понеділок, 26 вересня, заживили близько 70% абонентів. Також комунальники працюють над відновленням водопостачання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися