У Балаклії працює польова кухня: де роздають гарячі обіди

Польову кухню організували минулого тижня, ініціатива продовжує працювати

Минулого тижня було організовано польову кухню для мешканців Балаклійської громади. Ініціативу реалізували силами благодійного фонду К12 "Ukrainian emergency food", UACOM, фонду "Героям України" та за підтримки підприємців міста Дніпро.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

За тиждень для жителів Балаклії приготували майже 5000 порцій гарячих обідів.

“Наші місцеві жителі активно долучаються до доброї справи та допомагають волонтерам у приготуванні та роздачі”, - повідомили у міській раді.

Місцева влада повідомила, що польова кухня буде здійснювати свою діяльність ще протягом поточного тижня. “Запрошуємо спробувати найсмачніші гарячі обіди, приготовлені на вогнищі за адресою: пл. Ростовцева, 14 (біля Будинку культури). Висловлюємо слова щирої подяки волонтерам та місцевим мешканцям, які задіяні у гарній справі за допомогу та можливість смакувати смачними гарячими обідами. Разом до Перемоги!”, - йдеться у повідомленні Балаклійської міської ради.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у п'ятницю, 7 жовтня, до вже працюючих відділень ПриватБанку та Ощадбанку додався і Ukrsibbank. У Балаклії відділення Ощадбанку відновило роботу за адресою: вул. Соборна, 90. Відділення ПриватБанку діє за адресою пл. Казмірука, 11. Адреса роботи банкоматів ПриватБанку у Балаклії: вул. Жовтнева, 16 та вул. Жовтнева 10 (приміщення поліклініки). З 07 жовтня у місті розпочало свою діяльність відділення Ukrsibbank. Адреса установи - вул. Жовтнева, 16. Також працюють два банкомати вказаного банку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися