Відділення та банкомати яких банків працюють у Балаклії: адреси

У Балаклії відновлюють роботу банківського сектору

У п'ятницю, 7 жовтня, до вже працюючих відділень ПриватБанку та Ощадбанку додасться і Ukrsibbank.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Балаклійської міської ради. 

У Балаклії відділення Ощадбанку відновило роботу за адресою: вул. Соборна, 90.

Скористатися банкоматом Ощадбанку можна по вул. Соборна, 90. Там встановлено два  банкомати - зовнішній та внутрішній.

Відділення ПриватБанку діє за адресою пл. Казмірука, 11. Адреса роботи банкоматів Приватбанку у Балаклії: вул. Жовтнева, 16 та вул. Жовтнева 10 (приміщення поліклініки).

А з 07 жовтня у місті розпочне свою діяльність Ukrsibbank. Адреса відділення - вул. Жовтнева, 16. Адреси банкоматів: 

  • вул. Жовтнева, 4 (приміщення кафе "Мрія");

  • вул. Соборна, 78 (приміщення "Універсам").

“Банкомати Ukrsibbank по вул. Жовтнева, 16 (приміщення Публічної бібліотеки) запрацюють найближчим часом”, - повідомили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти АТ “Харківгаз” проводять обстеження газопроводів середнього тиску в селі Червона Гусарівка Балаклійської громади. Фахівці виконують діагностику після перевірки газових мереж саперами ДСНС. Для обстеження перших 100 метрів газогону довелось знешкодити 104 міни.

У газовій службі розповіли, що таким чином рашисти планували залишити людей без газу. Наразі газовики ремонтують пошкоджену агресором трубу.

На деокупованих територіях Харківщини проводять відновлювальні роботи. В Ізюмському районі  найближчим часом буде відновлено електропостачання, як це зробили в Балаклії. Далі буде запущено банківську систему та інші важливі послуги. Потім – газопостачання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися