У Харкові комунальники ліквідували 84 аварії на трубопроводах

Напередодні комунальники усунули 15 поривів на трубопроводах, спричинених ворожими обстрілами

У вівторок, 11 жовтня, бригади Комплексу "Харківводопостачання" ремонтують 10 пошкоджених ділянок трубопроводів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби КП “Харківводоканал”.

У понеділок, 10 жовтня, аварійники ліквідували 15 поривів на трубопроводах. “Зокрема, в Індустріальному районі усунуто аварійну ситуацію на водопровідній магістралі діаметром 250 мм по вул. Луї Пастера”, - розповіли у пресслужбі комунального підприємства.

Начальник районної служби водопровідних мереж Володимир Сундук розповів: "Унаслідок вчорашнього жорстокого ворожого обстрілу довелося діяти вкрай оперативно. Досвідчені районні бригади успішно впоралися з відповідальним завданням, після чого обов'язково впорядкували територію”. 

Загалом за минулий тиждень ремонтні бригади усунули 84 аварійні ситуації на трубопроводах холодного водопостачання.

Також спеціалісти упорядкували 67 оглядових колодязів на водоводах із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 12 водорозбірних колонок.

Лабораторія санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводить дослідження якості води. За даними фахівців, якість водопровідної води, яку отримують харків'яни, відповідає усім санітарно-гігієнічним нормам.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області виявили чимало порушень у забезпеченні жителів регіону якісним водопостачанням. Держпродспоживслужба в Харківській області видала 45 приписів та направила 39 листів з пропозиціями та відповідними роз’ясненнями до органів місцевого самоврядування та балансоутримувачів щодо усунення виявлених порушень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися