Триває відновлення Балаклійської громади: що зроблено

На деокупованих територіях Харківської області тривають відновлювальні роботи

За період з 8 по 11 жовтня у Балаклійській громаді підрозділи ДСНС провели відновлювальні роботи дахах житлових будинків по вул. Івана Франка 26 та 28. Зокрема було перекрито 800 кв. м даху та 100 кв. м даху відповідно. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Серед іншого за вказаний період:

- провели відновлювальні роботи житлового будинку по вул. Газовиків 31;

- заготовили та перевезли деревину для роботи зведеного загону та блокпостів Нацполіції;

- провели земельні роботи по місту;

- перевезли 49 залізобетонних конструкцій вагою 74 тонни.

- перемістили три одиниці знищеної техніки та залізобетонні конструкції загальною вагою 50 тонн.

Також фахівці ДСНС здійснили обстеження та вилучення вибухонебезпечних предметів у звільнених населених пунктах Балаклійської громади. Перевірили ліс, дороги, газопроводи, ЛЕП. Також виконувалися заявки від населення щодо виявлення вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулого тижня було організовано польову кухню для мешканців Балаклійської громади. Ініціативу реалізували силами благодійного фонду К12 "Ukrainian emergency food", UACOM, фонду "Героям України" та за підтримки підприємців міста Дніпро. За тиждень для жителів Балаклії приготували майже 5000 порцій гарячих обідів.

Місцева влада повідомила, що польова кухня буде здійснювати свою діяльність ще протягом поточного тижня. “Запрошуємо спробувати найсмачніші гарячі обіди, приготовлені на вогнищі за адресою: пл. Ростовцева, 14 (біля Будинку культури). Висловлюємо слова щирої подяки волонтерам та місцевим мешканцям, які задіяні у гарній справі за допомогу та можливість смакувати смачними гарячими обідами. Разом до Перемоги!”, - йдеться у повідомленні Балаклійської міської ради.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися