У Пісочині відновили водопостачання

Протягом 11 жовтня фахівці ремонтно-відновлювальних бригад усунули 11 пошкоджень на водоводах

У Пісочині ремонтні служби переклали 100 м технічно зношеної ділянки магістрального трубопроводу, що забезпечує водопостачання селища. Роботи виконували фахівці зовнішніх водопровідних мереж Новобаварського району Комплексу “Харківводопостачання” КП “Харківводоканал”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

За словами начальника районної служби Євгена Салькова, фахівці підприємства провели масштабну заміну водоводу, встановили нову запірну арматуру, виконали капітальний ремонт колодязя, а також завершили благоустрій території розриття.

Наразі фахівці продовжують виконання відновлювальних робіт у селищі - ремонтують зовнішні мережі по вул. Надії. Крім того, ремонтні бригади ліквідовують позаштатні ситуації на водоводах на вул. Полтавський Шлях, вул. Баркалова, вул. Лисенка та на бул. Профспілковому.

Напередодні, 11 жовтня, ремонтні бригади усунули 11 пошкоджень на водоводах і впорядкували дев'ять оглядових колодязів. А сьогодні, 12 жовтня, ремонтники відновлюють подачу води на 18 ділянках зовнішніх трубопроводів у всіх районах міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у місті Харкові та Харківській області за період з 4 по 10 жовтня перевірили якість та безпечність питної води з мереж централізованого водопостачання. Було відібрано та проаналізовано 68 проб води на санітарно-хімічні показники та 99 проб на мікробіологічні показники. Фахівці виявили, що всі відібрані проби відповідали вимогам Державних санітарних норм і правил. При цьому у державній установі нагадали, що можуть виникати об'єктивні причини погіршення якості та безпечності питної води.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися