За добу у Харкові ліквідували 15 пошкоджень на трубопроводах

У неділю ремонтні бригади працюють на 21 ділянці трубопроводів

У суботу, 15 жовтня, бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу "Харківводопостачання" КП "Харківводоканал" оперативно ліквідували 15 пошкоджень на ділянках водоводів. Також фахівці упорядкували 9 оглядових колодязів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби КП “Харківводоканал”. 

На підприємстві повідомили, що ремонтники, попри російську агресію, продовжують інтенсивно відновлювати подачу води для харків'ян. Комплексні заходи на об'єктах водопровідного господарства виконують висококваліфіковані фахівці. 

“Бригади АВР застосовують передові напрацювання та мають у своєму розпорядженні необхідну спецтехніку, обладнання, механізми та матеріали. Це дозволяє оперативно та якісно справлятися з відповідальними завданнями”, - повідомили у компанії.

У неділю, 16 жовтня, ремонтні бригади виконують роботи на 21 ділянці трубопроводів холодного водопостачання. 

У компанії запевнили, що лабораторія санітарно-епідеміологічного контролю щоденно досліджують якість питної водопровідної води. Спеціалісти підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у середу, 12 жовтня, ремонтні бригади усунули 14 пошкоджень на водоводах. Значний обсяг робіт було виконано у Шевченківському районі. Там спеціалісти оперативно ліквідували пошкодження на магістралі діаметром 250 мм по пр. Людвіга Свободи. Також був проведений капітальний ремонт трьох оглядових колодязів по вул. Новгородській та вул. Дерев'янка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися