У Харкові ремонтують водоводи: усунули 14 пошкоджень

Напередодні значний обсяг робіт виконали у Шевченківському районі. Сьогодні ремонтні бригади ліквідовують 15 пошкоджень

У середу, 12 жовтня, бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу “Харківводопостачання” КП “Харківводоканал” ліквідували 14 пошкоджень на водоводах. Також фахівці упорядкували дев'ять оглядових колодязів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Значний обсяг робіт було виконано у Шевченківському районі. Там спеціалісти оперативно ліквідували пошкодження на магістралі діаметром 250 мм по пр. Людвіга Свободи. Також був проведений капітальний ремонт трьох оглядових колодязів по вул. Новгородській та вул. Дерев'янка.

Начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Андрій Целогородцев розповів, що фахівці намагаються по максимуму виконувати відновлювальні роботи у водопровідному господарстві району. “Напередодні ремонтів складаємо чіткий план дій, запасаємося необхідними матеріалами та спецтехнікою. Все це у комплексі дозволяє досягти позитивного результату”, - підкреслив він.

Сьогодні, 13 жовтня, ремонтні роботи виконуються на 15 пошкоджених ділянках водоводів. Також фахівці виконують цілодобовий контроль якості води на всіх етапах водопідготовки та перед подачею до мережі міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у місті Харкові та Харківській області за період з 4 по 10 жовтня перевірили якість та безпечність питної води з мереж централізованого водопостачання. Було відібрано та проаналізовано 68 проб води на санітарно-хімічні показники та 99 проб на мікробіологічні показники. Зазначалося, що можуть виникати об'єктивні причини погіршення якості та безпечності питної води.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися