У Харкові ремонтують пошкоджені житлові будинки: що відновили

Пошкоджені у результаті ворожих обстрілів багатоповерхівки Харкова відновлюють

У Немишлянському районі тривають ремонтно-відновлювальні роботи у житлових будинках по вул. Амосова. Багатоповерхівки зазнали значних пошкоджень від обстрілів російськими військами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

В одній із багатоповерхівок спеціалісти вже відновили торцеву стіну. Також на технічному поверсі фахівці встановили опорні  балки, а на покрівлі залили плити перекриття та підготували покрівлю до покриття руберойдом.

Також у житловому будинку виконали ремонт системи центрального опалення. Крім того, робітники відновили на покрівлі зруйнований парапет та виконали посилення плит перекриття іншого будинку. 

Ремонтно-відновлювальні роботи в житловому фонді виконують спеціалісти підрядної організації АТ  "Житлобуд-1".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у  середу, 12 жовтня, бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу “Харківводопостачання” КП “Харківводоканал” ліквідували 14 пошкоджень на водоводах.

Значний обсяг робіт було виконано у Шевченківському районі. Там спеціалісти оперативно ліквідували пошкодження на магістралі діаметром 250 мм по пр. Людвіга Свободи. Також був проведений капітальний ремонт трьох оглядових колодязів по вул. Новгородській та вул. Дерев'янка.

Начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Андрій Целогородцев розповів, що фахівці намагаються по максимуму виконувати відновлювальні роботи у водопровідному господарстві району. 

13 жовтня ремонтні роботи виконували на 15 пошкоджених ділянках водоводів. Також фахівці виконують цілодобовий контроль якості води на всіх етапах водопідготовки та перед подачею до мережі міста.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися