Харків'яни можуть безоплатно замовити контейнери-бункери: подробиці

Час встановлення контейнерів-бункерів визначається спільно з громадянами

У Харкові комунальні служби продовжують вивозити великогабаритні побутові відходи, які переміщують у спеціальних контейнерах-бункерах. Таку послугу містянам надає КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

На підприємстві повідомили, контейнери встановлюються у всіх районах міста відповідно до графіка, погодженого з районними адміністраціями. Такі місткості мають попит через великий об’єм та швидко заповнюються. 

Директор КП Олексій Артикуленко розповів про ініціативу підприємства для харків'ян, чиє житло постраждало внаслідок обстрілів окупантів. За його словами, містяни можуть безплатно замовити контейнера-бункера, який надається мешканцям багатоповерхових будинків та мешканцям приватного сектору міста Харкова. Керівник підприємства повідомив, що у таких випадках час встановлення контейнерів-бункерів визначається спільно з громадянами, які звернулися з таким проханням.

Крім того, 19 жовтня провели перевірку виконання такої роботи у Холодногірському районі. У підприємстві повідомили, що з перших днів війни вивозять побутові відходи контейнерами-бункерами в районі вулиць Волонтерської, Рилєєва, Озерянської та провулка Крутогорського. А за останні три місяці комунальники вивезли понад 1,3 тис. куб. м великогабаритних відходів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 21 жовтня представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста передали до Харківського гарнізону ДСНС дві автоцистерни, за допомогою яких є можливість доставляти питну воду населенню Харківщини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися