Харківські рятувальники отримали дві автоцистерни від Міжнародного комітету Червоного Хреста

Цистерни необхідні для підвозу питної води населенню.

21 жовтня представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста передали до Харківського гарнізону ДСНС дві автоцистерни, за допомогою яких є можливість доставляти питну воду населенню Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Начальник ГУ ДСНС України у Харківській області Олександр Волобуєв висловив слова вдячності представникам Червоного Хреста за вагому підтримку харківських рятувальників, щодо укріплення матеріально-технічної бази гарнізону ДСНС.

Також Олександр Волобуєв нагородив представників Червоного Хреста грамотами Головного управління ДСНС України у Харківській області та медалями "За покликом серця" від Добровільного пожежного товариства України.

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У благодійному турнірі на підтримку Харкова зіграють хокеїсти з восьми країн світу. На зібрані кошти планують придбати автомобілі для екстреної допомоги та рятувальників, на підтримку місцевих мешканців та ЗСУ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Міжнародний благодійний хокейний турнір "Hockey Bayraktar" пройде 10-13 листопада на стадіоні "Tor-Tor" у місті Торунь (Польща). У заході візьмуть участь команди з восьми країн. Щоб підтримати Україну і, зокрема, Харків, будуть грати хокеїсти з Чехії, Фінляндії, Польщі, України, Мексики, Англії, Литви та Швеції.

Організатором турніру виступає учасник різноманітних міжнародних турнірів – Харківський міський хокейний клуб "Витязь", заснований групою любителів хокею у 2006 році. Сім гравців клубу поповнили лави Збройних Сил України.

Нагадаємо, що захід вже підтримав чеський хокеїст, олімпійський чемпіон Домінік Гашек, а також українські та польські блогери з охопленням аудиторії понад 5 млн осіб.

Зібрані кошти спрямують на придбання машин швидкої допомоги, автомобілів для Харківської пожежно-рятувальної служби, на підтримку жителів Харкова, деокупованих районів Харківської області та на потреби Збройних Сил України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися