Теплоенергетики перевіряють системи опалення в будинках: мешканців просять повідомляти про протікання

Мешканців будинків просять не втручатися у систему опалення для прискорення подачі тепла

У Харкові та Харківській області розпочався опалювальний сезон, однак теплоносій подали ще не у всі будинки. На деяких об'єктах КП "Харківські теплові мережі" проводить передпускові роботи. До системи опалення подають теплоносій, щоб виявити та оперативно усунути можливі дефекти. Під особливою увагою знаходяться будинки, які були пошкоджені обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”.

Мешканців вказаних житлових об'єктів просять бути пильними та повідомляти про найменшу підозру на протікання в системі. Щоб сповістити про дефект, потрібно зателефонувати до комунальної служби за телефоном 1562 чи кол-центру теплових мереж - 341-41-40. Ремонтні  бригади працюють цілодобово, і ліквідовують дефекти незалежно від комендантської години.

Також мешканців вкотре попросили не втручатися в систему опалення будинків та не намагатися самостійно прискорити подачу тепла. Це може призвести до травмування та  аварійної ситуації. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області вже розпочався опалювальний сезон. Про це розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 22 жовтня, повідомляють "Коментарі. Харків". За словами керівника області, наразі теплоносій подають до всіх медичних установ. Також стартувало планове підключення до теплопостачання житлового фонду. До того ж в області тривають роботи з відновлення об'єктів критичної інфраструктури. Зокрема, планують запустити 11 відремонтованих котелень. Ремонт та відбудову котелень планують завершити до 5 листопада. Олег Синєгубов розповів, що вони частково вже відбудовані та планово розпочнуть свою роботу.



Джерело: https://t.me/teploseti
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися